Prislista AM-utbildning

PRISLISTA ( Under försommaren 2023 kommer vi att byta till en ny digital plattform för teoridelen av utbildningen och våra priser kommer att justeras för nya bokningar av AM-utbildningen. Gäller ej redan inbokade kurser. )

AM PAKET

I AM paketet ingår digitalt teorimaterial, ca 8 timmars lärarledd teori och totalt ca 5,5 timmars praktisk utövning med både manövrerande körning på inhägnat område och körning i trafikmiljö.
6500:-

EXTRA KÖRLEKTION AM

Vid behov av extra körning i manövrering eller i trafik. 60 minuter.
600:-

ENSKILD TEORILEKTION AM

Enskild teorilektion med trafiklärare.
500:-

AM BOKEN

Körkortsboken Moped. För den som vill ha den fysiska AM boken så finns denna. Samma innehåll som i det digitala materialet.
300:-

ANSÖKAN OM MUNTLIGT TEORIPROV ELLER FÖRLÄNGD PROVTID

(ca 1 timme. Då ingår alla blanketter och ev. testmaterial)
500:-

Alla priser är inklusive moms

FÖRSKOTTSBETALNING TILLÄMPAS PÅ AM-PAKET.
INLOGGNINGEN TILL "KÖRA MOPED DIGITAL" ÄR PERSONLIG OCH GÄLLER HOS OSS PÅ TRAFIKCENTER TILLS DU ÄR KLAR MED DITT AM-KÖRKORT, ELLER I MAX 6 MÅNADER. ANNAN TID EFTER ÖVERRENSKOMMELSE.

Avbokning av bokad lektion ska ske SENAST klockan 13.00 dagen före lektionen - annars debiteras avgift för sent återbud!

Hos oss är du välkommen att betala med kort eller Swish på någon av trafikskolor eller med fördel i vår E-handel. (www.trafikcenter.nu/e-handel)

Vi är anslutna till STR (Sveriges Trafikutbildares Riksförbund) och tillämpar således deras praxis för återbetalning och för avbeställning av teorikurs och körlektioner. Vi följer även STR´s reklamationspolicy.