Prislista - Taxiförarlegitimation

Priser utbildning Taxiförarlegitimation

TEORIPAKET TAXI

Teoripaket för dig som ska utbilda dig för behörigheten Taxiförarlegitimation. I detta paket ingår boken Taxiförarlegitimation som har innehållet som behövs för de båda kunskapsproven för behörigheten. I paketet ingår också inloggning för teoritester på webb, samt tillgång till vår egna webbportal "nya elevcentralen" med tillgång till "bra att läsa på" Boken Taxiförarlegitimation skickas till närmaste utlämningställe utan kostnad! 🙂 Inloggning teoritester och "nya elevcentralen" kommer via angiven mejladress inom 2-3 arbetsdagar.
1345:-

BOKEN TAXIFÖRARLEGITIMATION

Dags att bli taxiförare? Den helt nya boken Taxiförarlegitimation är din kurslitteratur Taxiförarlegitimation riktar sig till dig som är på väg att ta taxiförarlegitimation. Boken är lätt att hitta i och innehåller yrkesspecifika faktakunskaper, exempel och uppgifter som behövs under utbildningen. Lycka till med din taxiförarutbildning!
845:-

KÖRPAKET TAXI

Detta paket innehåller 1st lektion 45 min med genomgång av säkerhetskontroller på fordonet, bilbarnstolar, regler för skolskjuts på fordonet och GPS. 1st lektion 60 min för att göra en avstämning av sin egen körförmåga och de krav som ställs för taxikörning. 1st lektion 90 min körning med GPS och muntlig beskrivning med fokus på taxikörning som ska vara laglig och behaglig för kunden. Dessa utbildningsdelar utförs med utgångspunkt Hedemora eller Säter.
3255:-

KÖRPROVSPAKET TAXI

Detta paket innehåller 1st lektion repetition inför prov i Falun, 1st hyra av bil vid prov och körning till och från Falun med utgångspunkt Hedemora eller Säter. Detta paket erbjuds bara för de som genomgått utbildning hos oss på Trafikcenter.
3500:-

KÖRLEKTION-LAGLIG OCH BEHAGLIG FÄRD-GPS

90 MINUTER
1500:-

KÖRLEKTION-EGEN KÖRFÖRMÅGA

60 MINUTER
1000:-

SÄKERHETSKONTROLL TAXI

45 MINUTER
755:-

Alla priser är inklusive moms

VI LÅNAR INTE UT VÅRA FORDON TILL KUNDER SOM INTE GENOMGÅTT EN UTBILDNING HOS OSS.

Avbokning av bokad lektion ska ske SENAST 24 TIMMAR före lektionen - annars debiteras avgift för sent återbud!

Hos oss är du välkommen att betala med kort, Swish eller delbetalning i upp till 24 månader genom Resurs Bank eller fakturalösningen Billecta - Rivr (liknande Klarna)

Vi är anslutna till STR (Sveriges Trafikutbildares Riksförbund) och tillämpar således deras praxis för återbetalning och för avbeställning av teorikurs och körlektioner. Vi följer även STR´s reklamationspolicy.