B-utbildning

Säter och Hedemora är relativt små städer att lära sig köra bil i..

..trots sin storlek innehåller de allt!

 

Här får du, i en lugn miljö, lära dig att köra både på enkelriktade gator, i rondeller och på större vägar.
Du får, med andra ord, lära dig allt i din egen takt.

Uppkörningen sen sker i Hedemora. Om du kört mestadels av din utbildning i Säter, kommer vi även att köra i Hedemora inför ditt körprov.

Som övningsbil använder vi oss av miljövänliga, lättkörda och säkra bilar, Golf. I dagsläget har vi även en manuellt växlat T-Roc samt en Audi Q3 (används mest på släputbildning).
Våra automatväxlade bilar är av senaste teknik och är VW ID3 som drivs helt och hållet av el.
För både eran och våran säkerhet är de dessutom utrustade med alkotester från Dräger.

Din privata handledare är välkommen att åka med under körlektionerna - allt för att din utbildning ska gå så snabbt och smidigt som möjligt.

Få en egen plan, lärarledda teorikurser och mörkerkörning

Under perioden 15 oktober - 15 mars har du som elev möjlighet att köra i mörker, genom att vi erbjuder körlektioner under tidig morgon och sen eftermiddag/tidig kväll. Köra i mörker är en av de extra svårigheter som kan bli när man ska köra bil på egen hand sedan.

Du som elev har möjlighet att få en kostnadsberäkning av din utbildning samt att du som elev kan få en egen plan över din utbildning.

Vi erbjuder också lärarledda teorikurser! I en teorikurs är det 4 teorilektioner på distans med olika innehåll, "fordonet", "stad", "landsväg" och "människan".  Varje lektion är ca 1½ lång och startar med jämna mellanrum under året.
Föranmälan krävs då antalet platser är begränsat! (använd gärna anmälningsformuläret under "Anmäl dig").

Vi använder oss av STR´s app:
Körkortsboken, ett digitalt material där du hittar all teoretisk information du behöver och du kan även kolla på filmer och svara på frågor och göra olika tester. Vi erbjuder såklart även böcker för de som hellre vill ha det.
Digitala teorimaterialet Körkortsboken är kvalitetssäkrad mot Transportstyrelsens och Trafikverkets mål för körkortsutbildning. Och är det enda teorimaterialet på marknaden med teoriprovsgaranti! 🙂

Frågor och svar om B-utbildning